Antena Meniu Search
x

Video Bătrână tâlhărită de doi adolescenţi, într-un autobuz din Sectorul 5. După ce i-au smuls 2 lanţuri de la gât, minorii au rupt-o la fugă

O bătrână din Capitală a fost tâlhărită de doi adolescenţi într-un autobuz. După ce au smuls de la gâtul femeii două lănţişoare de aur, băieţii de 14 și 17 ani au sărit din autobuz și au rupt-o la fugă. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, polițiștii au reușit să îi identifice pe tâlhari.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.04.2024, 13:56

Vezi și

Polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 69 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu un autobuz, pe un traseu din Sectorul 5, o persoană ar fi deposedat-o, prin smulgere, de două lănțișoare pe care le avea la gât, apoi a coborât din mijlocul de transport în comun și a fugit.

Femeie tâlhărită de doi minori, în autobuz

Cercetările și investigațiile efectuate au condus către un minor, în vârstă de 14 ani, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, a mai fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, bănuit ca fiind instigator al tânărului de 14 ani. În cursul zilei de 16 aprilie 2024, tânărul în vârstă de 17 ani a fost depistat și condus la audieri, iar la data de 18 aprilie 2024, a fost depistat și bănuitul în vârstă de 14 ani.

Cei doi adolescenţi au acum dosar penal şi au fost reținuți pentru 24 de ore. Pe cel mai mare dintre ei magistraţii l-au trimis deja în arest la domiciliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătrână tâlhărită de doi adolescenţi, într-un autobuz din Sectorul 5. După ce i-au smuls 2 lanţuri de la gât, minorii au rupt-o la fugă