Antena Meniu Search
x

Bătrânul plecat sâmbătă după ciuperci, în pădure la Borloveni, a fost găsit mort, la 6 km de sat

Bărbatul rătăcit de la sfârşitul săptămânii trecute în pădurile din apropierea localităţii Borloveni a fost găsit, miercuri, decedat.

Bărbatul rătăcit de la sfârşitul săptămânii trecute în pădurile din apropierea localităţii Borloveni a fost găsit, miercuri, decedat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

"O echipă de căutare l-a găsit pe bărbatul rătăcit la aproximativ 6 kilometri de localitatea Borlovenii Noi. Din păcate, acesta era decedat.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla. 

Conform acesteia, urmează efectuarea necropsiei de către medicii legişti, pentru a se stabili cauza exactă a decesului. În funcţie de rezultat, se va decide dacă va fi sau nu întocmit dosar penal de către organele competente.

Bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a plecat sâmbătă la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors acasă. În afara faptului că avea o vârstă înaintată, potrivit localnicilor se pare că acesta era cunoscut şi ca având probleme cardiace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătrânul plecat sâmbătă după ciuperci, în pădure la Borloveni, a fost găsit mort, la 6 km de sat