Antena Meniu Search
x

Video Femeie bătută și amenințată cu parul de partenerul gelos. O fetiță încearcă să sară în ajutorul victimei

A bănuit că iubita l-a înșelat, aşa că a vrut să-i dea o lecție, lovind-o cu pumnii şi ameninţând-o cu un par. Un bărbat din Timiș are acum probleme cu polițiștii după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu el în timp ce își bate și umileşte concubina. Faptele violente au avut loc chiar în fața unei fetiţe, iar scena a fost filmată de un prieten al agresorului. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.03.2022, 13:50

Vezi și

Imaginile au fost filmate la finalul săptămânii trecute, într-o casă din comuna Jebel, județul Timiș. În înregistrare se vede cum bărbatul își lovește, amenință și umilește partenera. 

Într-o mână are și un par, ca să o sperie și mai tare. Omul este supărat că ar fi fost înșelat. Prietenul său filmează scenele violente și îi explică iubitei sale, care asistă la incident, că va avea aceeași soartă. În imagini apare și o fetiță care, la un moment dat, încearcă să intervină, dar este îndepărtată.

După ce imaginile au ajuns pe rețelele sociale, polițiștii din cadrul Secției 9 Jebel s-au autosesizat din oficiul și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Cercetările în acest caz continuă. Agresorul, un bărbat de 23 de ani, a fost reținut de polițiști. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie bătută și amenințată cu parul de partenerul gelos. O fetiță încearcă să sară în ajutorul victimei