Antena Meniu Search
x

Video Bătută până la inconştienţă: scene revoltătoare în parcarea unui mall din Timişoara. Un singur martor i-a sărit în ajutor

Scene revoltătoare în parcarea unui mall din Timişoara! O femeie a fost bătută şi lăsată să agonizeze sub privirile a zeci de oameni. Agresorul a ajuns pe mâinile poliţiei.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.03.2024, 19:32

Vezi și

"Femeia este în afara oricărul pericol. Nu este clar încă de la ce s-au luat cei doi. Poliţia a deschis o anchetă şi analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere care au filmat momentul. Aşa cum se vede pe filmări, scenele s-au derulat sub privirile nepăsătoare ale altor taximetrişti", transmite Cristina Filip, reporter Observator.

Bătută până la inconştienţă în parcarea unui mall din Timişoara

"Pe imagini se vede cum femeia se apropie de mașina în care se afla bărbatul care începe să gesticuleze nervos. După câteva clipe coboară din maşină şi începe să o lovească până o lasă inconştientă. Ceilalţi taximetrişti care erau în jurul lor se retrag speriaţi", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

"Singurul care se opreşte este un tânăr care ieşise de la cumpărături. Cu ultimele puteri, femeia a sunat la 112. Din fericire, este teafără. Agresorul, un bărbat de 52 de ani, a fost audiat și lăsat în libertate. Acum are dosar pentru lovire şi alte violenţe", mai spune Cristina Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătută până la inconştienţă: scene revoltătoare în parcarea unui mall din Timişoara. Un singur martor i-a sărit în ajutor