Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Beat, la volanul unei maşini neînmatriculate, un bărbat s-a înfipt într-o staţie de autobuz din Bacău

Un bărbat în vârstă de 55 ani, din comuna Asău, a fost arestat la domiciliu după ce beat fiind s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi a intrat într-o staţie de autobuz din localitate, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 18:13

- Shutterstock

"Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate în baza de date, a rezultat că autoturismul condus de către acesta este radiat din circulaţie iar plăcuţele cu numere de înmatriculare montate nu sunt atribuite niciunui vehicul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Bărbatul este cercetat penal pentru distrugere, conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, cu numere false şi fără să fie înmatriculat, relatează Agerpres.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Beat, la volanul unei maşini neînmatriculate, un bărbat s-a înfipt într-o staţie de autobuz din Bacău