Antena Meniu Search
x

Beat şi supărat, şi-a dat soţia afară din casă şi a ameninţat că dă foc locuinţei. Bărbatul din Săcele, recalcitrant şi cu poliţia

Imobilizare cu forţa. La asta au fost nevoiţi să recurgă poliţiştii din Brașov, după ce un bărbat beat și gelos și-a alungat soția din casă și a amenințat că dă foc locuinței sau că se aruncă de la balcon. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 15:35

Un bărbat agresiv din municipiul Săcele, care ameninţa că va incendia locuinţa, a fost imobilizat de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind ulterior internat într-o unitate de specialitate, informează, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

"Astfel, la data de 23 octombrie a.c., poliţiştii din Săcele au primit o sesizare în care se arăta faptul că un bărbat, de 48 de ani, ar fi provocat un scandal în locuinţă, în urma căruia şi-ar fi alungat soţia din imobil. Neînţelegerile ar fi fost provocate pe fondul consumului de alcool, dar şi a unor crize de gelozie, pe care bărbatul le-ar fi manifestat faţă de partenera de viaţă", arată sursa citată.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la adresa indicată, unde s-a încercat purtarea unor discuţii cu bărbatul reclamat, însă acesta nu a fost cooperant.

"Bărbatul ar fi fost recalcitrant şi faţă de echipa de intervenţie şi ar fi ameninţat că va incendia locuinţa sau că se va arunca de la balcon. Întrucât acest comportament violent al bărbatului a creat o stare de pericol atât pentru persoanele aflate în locuinţele învecinate, cât şi pentru starea sa de sănătate, a fost solicitată intervenţia unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Braşov, care a pătruns în locuinţă şi a imobilizat persoana, înainte ca aceasta să întreprindă vreo acţiune, dintre cele cu care ameninţa", precizează IGPR, potrivit Agerpres.

După intervenţia poliţiştilor, bărbatul a fost evaluat medical şi condus la o unitate medicală de specialitate.

În prezent, el este internat şi beneficiază de suportul medical al specialiştilor din domeniu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Beat şi supărat, şi-a dat soţia afară din casă şi a ameninţat că dă foc locuinţei. Bărbatul din Săcele, recalcitrant şi cu poliţia