Antena Meniu Search
x

Bebeluș de 10 luni, mama și tatăl lui, morți pe șosea, în Galați. Mașina lor s-a făcut praf într-un TIR

Un bebeluș de 10 luni, mama și tatăl lui, au murit pe șosea, în Galați. Mașina lor s-a făcut praf într-un TIR, după ce tatăl a intrat pe contrasens.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.05.2020, 09:33

Accident mortal
Imagine cu caracter ilustrativ - Facebook
  • Accidentul a avut loc vineri dimineață, la ora 5.45.
  • Copilul și tatăl au murit pe loc, mama în drum spre spital.

Un bebeluș de nici un an și părinții lui au murit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe DN 24/E 581, în județul Galați, după ce, din motive încă neclare, tatăl a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a intrat pe contrasens și a lovit un tir. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi ațipit la volan.

Accidentul a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 5:45, între localităţile Priponeşti şi Berheci, din judeţul Galaţi. "Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. 

În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit pe loc, iar soţia lui a fost foarte grav rănită și a decedat în drum spre spital. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bebeluș de 10 luni, mama și tatăl lui, morți pe șosea, în Galați. Mașina lor s-a făcut praf într-un TIR