Antena Meniu Search
x

Bebeluş abandonat de mamă, într-o casă din Constanţa. Copilul va fi dat în grija unui asistent maternal

O femeie din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, a sunat la Poliţie, după ce a intrat în casă şi a descoperit un bebeluş, câţiva pamperşi şi o cutie de lapte praf. Lângă bebeluş, femeia a găsit şi un bilet de externare emis de spitalul din Craiova.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 14:29

Bebeluş abandonat de mamă, într-o casă din Adamclisi, Constanţa
Bebeluş abandonat de mamă, într-o casă din Adamclisi, Constanţa - Arhivă

O femeie din comuna Adamclisi, judeţul Constanţa, a sunat la Poliţie, după ce a intrat în casă şi a descoperit un bebeluş, câţiva pamperşi şi o cutie de lapte praf.

Lângă bebeluş, femeia a găsit şi un bilet de externare emis de spitalul din Craiova.

Totul s-a întâmplat luni, 11 martie, în comuna Adamclisi. La primele ore ale dimineţii, femeia a descoperit, într-o cameră a casei, copilul nou-născut care plângea.

Femeia a sunat la Poliţie şi i-a anunţat pe asistenţii sociali, iar autorităţile au declanşat o anchetă.

Pe acelaşi subiect

Aşa s-a stabilit că bebeluşul a fost născut pe 5 martie chiar de fiica femeii.

Potrivit replicaonline.ro, nu este pentru prima dată când fiica femeii, o tânără de 19 ani, vine la Adamclisi pentru a-şi abandona copiii.

Mama tinerei are în creştere şase copii, dintre care patru sunt ai ei (toţi minori) şi doi ai fiicei sale, în vârstă de 2, respectiv 4 ani.

Femeia i-a anunţat pe asistenţii sociali că nu doreşte să îl crească pe ultimul copil al fiicei sale, astfel că acesta va ajunge în grija unui asistent maternal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bebeluş abandonat de mamă, într-o casă din Constanţa. Copilul va fi dat în grija unui asistent maternal