Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul bebeluşului aruncat în fântână, la Brăila. Părinţii susţin că cineva le-a intrat în casă

Un gest de un sadism aproape imposibil de imaginat a avt loc în localitatea brăileană Bărăganul. Un bebeluș abia născut de 6 zile, a fost găsit mort într-o fântână. 

de Redactia Observator

la 17.08.2018 , 18:21

Un gest de un sadism aproape imposibil de imaginat a avt loc în localitatea brăileană Bărăganul. Un bebeluș abia născut de 6 zile, a fost găsit mort într-o fântână. 

Mama, în vârstă de 24 de ani, a sunat la Poliție, miercuri seară, susținând că nu-l găsește nicăieri prin casă. Tot ea a revenit la scurt timp cu un alt apel spunând că l-a găsit căzut în fântână, mort.

Sotul femeii, muncitor la o vulcanizare in Londra este naucit. El venise cu cadouri pregatit pentru botez si acum astepta corpul copiilului de la medicina legala pentru inmormantare.

Articolul continuă după reclamă

Pentru moment, s-a deschis dosar penal pentru omor, însă în funcție de rezultatele cercetărilor se poate schimba încadrarea. Familia mai are 3 copii.

Pe acelaşi subiect

"Am primit telefon de la cumnatul meu. M-a sunat şi mi-a zis că am păţit un necaz. N-am ştiut despre ce e vorba. Am zis, e, o fi murit mama. Asta e, e bătrână, asta este. Şi când colo, mi-a zis că mi-a murit un copil. Care, am întrebat. Ala micu'. Cum? Am cerut explicatţii. Cum? S-ar fi luat din casă şi s-ar fi aruncat în fântână. Cum adica? Cum? Cred că este cineva care are dusmanie pe mine"

Mama spune că a lăsat copilul dormind şi a plecat 10 minute până la o cumnată, cu ceilalţi 3 copii după ea. În lipsa ei, i s-ar fi luat copilul şi i s-ar fi aruncat în fântână.

"I-am dat piept copilului, l-am schimbat, l-am pus în pătuţ, a adormit, şi când am venit în timp de 10 minute copilul nu mai era în casă. N-am întârziat nici măcar 10 minute. Nu ştiu cine ar fi putut intra. Am sunat la poliţie. A venit poliţia, a luat declaraţii, ne-a dus la poliţie, ne-au luat amprente. Am cotrobăit toată casa, prin fundul grădinii şi după aceea un vecin a zis să ne uităm şi în fântână. Şi când ne-am uitat, acolo era. Nu l-am aruncat eu. Cum am crescut 3 copii si am fost lauză şi i-am crescut pe ăştia, cum aveam sufletul ăla să-mi arunc copilul în fântână, nu.", a precizat mama copilului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cazul bebeluşului aruncat în fântână, la Brăila. Părinţii susţin că cineva le-a intrat în casă