Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 10 luni mort, alţi 5 copii răniţi grav, într-un Mercedes în care erau doi adulţi şi 6 copii, în Moldova

Un bebeluş de 10 luni a murit, alţi 5 copii sunt răniţi grav, într-un Mercedes în care erau doi adulţi şi 6 copii, în Moldova. Şoferul abia şi-a luat permis.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.02.2020, 11:19

Accident mortal
Bebeluş de 10 luni mort, alţi 5 copii răniţi grav, într-un Mercedes în care erau doi adulţi şi 6 copii, în Moldova - Facebook

Un bebeluş de 10 luni a murit, alţi 5 copii sunt răniţi grav, într-un Mercedes în care erau doi adulţi şi 6 copii, în Moldova. Şoferul abia şi-a luat permis.

Un bebeluș de zece luni a decedat la spital, iar alte șapte persoane, printre care cinci copii, s-au ales cu mai multe leziuni, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Tragedia a avut loc aseară în jurul orei 20:00 pe traseul Chișinău-Bender în apropiere de satul Calfa, raionul Anenii Noi.

În automobilul de marca Mercedes, condus de un tânăr de 21 de ani, se aflau bebelușul de zece luni, o fetiţă, un copil de 9 ani și alții copii de 7, 5, 12 și respectiv 13 ani. Lângă aceștia se afla încă un pasager în vârstă de 26 de ani.

Şoferul, scrie piataauto.md, abia îşi luase permis de conducere. Poliţiştii au stabilit că acesta nu consumase alcool, iar accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, în curbă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Bebeluş de 10 luni mort, alţi 5 copii răniţi grav, într-un Mercedes în care erau doi adulţi şi 6 copii, în Moldova