Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș găsit fără suflare de mama lui, în Iași. Fetița de nici 5 luni de zile dormea cu părinții în același pat

Incident şocant în Iaşi. O fetiţă de 5 luni a fost găsită fără viaţă de mama ei, după ce a fost culcată în acelaşi pat cu părinţii.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 20:25

Vezi și

Mama a fost cea care a observat dimineață că bebelușul este mort, după ce în timpul nopții îl alăptase.

Copilul dormea în același pat cu ambii părinți

Clara Mihociu: "Vorbim despre o fetiță de aproape 5 luni, care, după ce în timpul nopții a fost alăptată de mamă, aceasta din urmă a găsit-o de dimineață pe cea mică fără suflare. L-a alertat imediat pe tată și împreună au sunat la 112. Medicii au sosit la fața locului, au încercat să o resusciteze pe fetiță timp de aproape 50 de minute, însă fără succes. Trupul acesteia a fost dus la Insitutul de Medicilă Legală pentru necropsie.

Inițial, se lua în calcul posibilitatea ca peste noapte, poate fără să își dea seama, părinții care dormeau cu cea mică în pat să o fi lovit și în acest fel să se fi produs decesul. Acum, se ia în calcul și varianta unei posibile intoxicații, pentru că, deocamdată nu există o cauză concretă a decesului. Este posibil ca fetița să se fi intoxicat cu o substanță necunoscută sau să fi avut o problemă de sănătate despre care părinți să nu fi știut. A fost deschisă o anchetă penală în acest caz de către polițiști, dar și Direcția pentru Protecția Copilului face verificări, pentru că familia mai are în grijă alți patru minori și nu ar fi pentru prima dată când se face o anchetă a Direcției pentru neglijență, pentru că nu ar fi avut grijă de cei mici. Vecinii spun că părinții obișnuiesc să consume alcool. Deocamdată, ceilalți copii încă au rămas în familie, însă ancheta în acest caz continuă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bebeluș găsit fără suflare de mama lui, în Iași. Fetița de nici 5 luni de zile dormea cu părinții în același pat