Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş găsit într-o pungă într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Mama de 22 de ani fusese cazată acolo şi ar fi făcut avort

Descoperire şocantă într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Un bebeluş a fost găsit mort într-o pungă de către o cameristă. O tânără de 22 de ani fusese cazată acolo înainte ca fătul să fie găsit. Femeia ar fi făcut avort.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 14:47

Vezi și

”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curăţenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 17, care au confirmat cele sesizate iniţial”, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Bebeluş găsit mort într-o pungă

În urma investigaţiilor, a reieşit că punga a fost abandonată de către o femeie în vârstă de 22 de ani, care era cazată în hotel.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Trupul a fost dus la Medicina Legală ca să se stabilească vârsta acestuia şi dacă femeia va răspunde în faţa legii pentru această faptă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bebeluş găsit într-o pungă într-un hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Mama de 22 de ani fusese cazată acolo şi ar fi făcut avort