Antena Meniu Search
x

Bebeluş găsit mort într-o cutie, în cimitirul Străuleşti. Lângă copil, poliţiştii au găsit un bilet

Un bebeluş mort a fost găsit într-o cutie în cimitirul Străuleşti, din Sectorul 1 al Capitalei. Alerta a fost dată de către un bărbat, care a făcut descoperirea macabră. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 18:17

Vezi și

Copilul, care nu avea mai mult de o lună, era îmbrăcat în albastru şi lângă el, poliţiştii au descoperit un bilet, unde era scris numele copilului: Luca Andrei, data naşterii - 18 februarie, şi data morţii - 26 martie. Din primele informaţii, pe trupul bebeluşului nu erau semne de violenţă. 

Ce spun poliţiştii

La data de 29 martie 2022, în jurul orei 15.20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că a descoperit, într-un cimitir din Sectorul 1, un bebeluș decedat, care se afla poziționat lângă o cutie. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bebeluş găsit mort într-o cutie, în cimitirul Străuleşti. Lângă copil, poliţiştii au găsit un bilet