Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş găsit mort pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana. O anchetă va stabili dacă era în viaţă când a fost aruncat la gunoi

Trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost descoperit, în această dimineață, pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana, în Maramureș. Ancheta polițiștilor urmează să stabilească dacă micuțul era sau nu în viață atunci când a fost aruncat la gunoi.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 13:18

Bebeluş găsit mort pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana

Alerta a fost dată chiar de administratorul societății care administrează rampa de colectare a deșeurilor din comuna Bârsana.

Bebeluşul, dus la morgă pentru necropsie

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, inclusiv criminaliști, care au declanșat cercetările. Ancheta acestora, în plină desfăşurare, va stabili dacă bebelușul era în viața sau nu în momentul în care a fost aruncat la gunoi.

Articolul continuă după reclamă

"Astăzi, 29 august 2024, la ora 09.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, având punctul de lucru în localitatea Bârsana, cu privirea la faptul că, pe rampa de colectare a deșeurilor a fost identificat trupul neînsuflețit al unui copil nou-născut. La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului", a transmis IPJ Maramureş.

Între timp, trupul neînsuflețit al micuțului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bebeluş găsit mort pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana. O anchetă va stabili dacă era în viaţă când a fost aruncat la gunoi