Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş găsit mort pe un câmp din Timiş

Descoperire şocantă pe un câmp din Timiş. Cadavrul unui nou-născut a fost găsit printre brazde de un tractorist. Băieţelul n-ar avea mai mult de două zile, spun anchetatorii, care n-au reuşit să dea, încă, de urma mamei.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.03.2021, 12:05

Vezi și
  • Anchetatorii au deschis dosar penal pentru pruncucidere.
  • Anchetatorii au stabilit că bebeluşul nu avea mai mult de câteva zile.

Un tractorist care efectua lucrări în zonă a făcut teribila descoperire. Omul şi-a oprit utilajul şi s-a îndreptat imediat către trupul neînsufleţit al băieţelului. Copilul era dezbrăcat. Bărbatul a sunat imediat la 112. Totul s-a întâmplat la nici 100 de metri de casele din zonă, însă nimeni nu a văzut şi n-a auzit nimic. 

Întâmplarea i-a şocat pe localnici.

Descoperirea a fost făcută pe câmpul dintre localităţile Moșnița Nouă și Urseni. Copilul, care nu avea mai mult de două zile, nu a avut nicio şansă. Era dezbrăcat, iar afară nu erau mai mult de două grade Celsius.

Procurorii au deschis dosar penal în cazul bebeluşului găsit mort în Timiş

Localnic: Foarte ciudat ce se întâmplă. Dar, oricum, e din zonă. Şi aici, la ferma asta, acum stă cineva cu o situaţie financiară mai precară. Sunt aici, din câte am auzit eu.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru pruncucidere, iar ancheta este continuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Anchetatorii n-au dat, încă, vreo informaţie despre mamă sau dacă au un cerc de suspecţi. Rezultatele necropsiei vor arăta dacă băieţelul s-a născut viu sau mort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bebeluş găsit mort pe un câmp din Timiş