Antena Meniu Search
x

L-a născut mort, apoi l-a aruncat la gunoi. Detalii înfiorătoare în cazul bebeluşului găsit pe un morman de zăpadă, în Petroşani

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul bebeluşului găsit mort, aproape de ghena unui bloc din Petroşani, judeţul Hunedoara. Potrivit ultimelor informaţii, se pare că mama l-a născut mort pe micuţ, apoi l-a aruncat în zăpadă, pe o stradă din oraş.

L-a născut mort, apoi l-a aruncat la gunoi. Detalii înfiorătoare în cazul bebeluşului găsit pe un morman de zăpadă, în Petroşani - Observator.tv / observatorulnational.ro

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul bebeluşului găsit mort, aproape de ghena unui bloc din Petroşani, judeţul Hunedoara. Potrivit ultimelor informaţii, se pare că mama l-a născut mort pe micuţ, apoi l-a aruncat în zăpadă, pe o stradă din oraş.

Ieri, o femeie a chemat Poliţia după ce a găsit în drum, pe un mormat de zăpadă, trupul neînsufleţit al unui nou-născut. 

Potrivit medicilor legişti care au efectuat necropsia, bebeluşul s-a născut mort.

"În urma necropsiei nou-născutului găsit decedat la Petroşani, s-a constatat că s-a născut mort. Cadavrul prezenta uşoare semne de putrefacţie. Avea o uşoară prematuritate, 2.800 grame, 47 de centimetri şi nu prezenta leziuni traumatice.

Plămânul era nerespirat, ceea ce atestă cu certitudine că s-a născut mort. S-au recoltat examene histopatologice, care vor fi înaintate la IML Timişoara, şi vom stabili atunci şi care este cauza decesului. Dar decesul este intrauterin, nu a fost un act de violenţă", a declarat pentru Observator dr. Dan Mărculescu, şef SML jud Hunedoara.

Legiştii spun că, judecând după aspectul nou-născutului, mama lui ar putea să nu fie la prima naştere.

"Faptul că a fost născut cu tot cu placentă, arată că a fost o naştere spontană. Putem presupune că a avut mai multe naşteri şi a născut foarte uşor acest produs de concepţie", a concluzionat medicul Dan Mărculescu.

Bebeluşul era învelit în cârpe, lângă o grămadă de gunoi

Reamintim că, ieri, trupul neînsufleţit al unui bebeluş nou-născut a fost găsit pe o stradă din Petroşani, judeţul Hunedoara.

Copilul a fost găsit de o femeie care a anunţat Poliţia. Bebeluşul se afla în zăpadă, învelit în niște cârpe, lângă o grămadă de gunoi.

Cazul a fost preluat de procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

A fost deschis un dosar penal, iar cercetările au început in rem pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt îngreunate, pentru că nu se poate aprecia data exactă când pruncul a venit pe lume.

Polițiștii o caută pe mama nou-născutului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » L-a născut mort, apoi l-a aruncat la gunoi. Detalii înfiorătoare în cazul bebeluşului găsit pe un morman de zăpadă, în Petroşani