Antena Meniu Search
x

Bebeluşul găsit mort într-un râu din Maramureș era fetiţă şi avea doar o zi. Detalii teribile din anchetă

Noi informaţii teribile în cazul în cazul tragediei din comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș, acolo unde, miercuri, 19 decembrie, un bebeluş a fost găsit mort, aruncat apele îngheţate ale pârâului Rica. Astăzi, copilaşul a fost înhumat în cimitirul din localitate.

Bebeluşul aruncat de viu într-un râu din Maramureș era fetiţă şi avea doar o zi. Detalii teribile din ancheta procurorilor - Arhivă

Noi informaţii teribile în cazul în cazul tragediei din comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș, acolo unde, miercuri, 19 decembrie, un bebeluş a fost găsit mort, aruncat apele îngheţate ale pârâului Rica.

Astăzi, copilaşul a fost înhumat în cimitirul din localitate. Tot astăzi, a ieşit la iveală faptul că bebeluşul era o fetiţă ce fusese născută cu o zi înaintea tragediei.

Micuţa avea aproximativ o zi când a fost aruncată fără milă în apele îngheţate ale pârâului Rica din localitatea maramureşană Poienile de sub Munte.

Până la această oră, identitatea copilei nu este cunoscută şi nu există un suspect în acest caz.

Au fost audiate cinci femei, însă anchetatorii nu au reţinut nicio persoană. 

Fetiţa ar fi fost aruncată de vie în apa îngheţată

Reamintim că un bebeluș a fost găsit mort, după ce fusese aruncat în apele înghețate ale unui râu în comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș. 

Macabra descoperire a fost făcută, miercuri, 19 decembrie, în zona Luhei, sub podul ce traversează pârâul Rica din comuna Poienile de sub Munte.

Se pare că trupul fără viaţă a copilaşului a fost văzut în apele râului de niște elevi de la o școală din apropiere.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, căutările mamei fiind în plină desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bebeluşul găsit mort într-un râu din Maramureș era fetiţă şi avea doar o zi. Detalii teribile din anchetă