Antena Meniu Search
x

Bebeluşul de 720 de grame s-a stins la spital. Medicii din Suceava nu au reuşit să îl ţină în viaţă decât o zi

Bebeluşul prematur, născut duminică la Maternitatea din Botoşani, a murit. Copilaşul a venit pe lume la doar 24 de săptămâni de sarcină, cântărind doar 720 de grame.

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 09:56

Bebeluşul de 720 de grame născut la Botoşani a murit
Bebeluşul de 720 de grame s-a stins la spital. Medicii din Suceava nu au reuşit să îl ţină în viaţă decât o zi - Imagine ilustrativă / Profi Media

Bebeluşul prematur, născut duminică la Maternitatea din Botoşani, a murit. Copilaşul a venit pe lume la doar 24 de săptămâni de sarcină, cântărind doar 720 de grame.

Copilaşul sub un kilogram a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea Botoşani, fiind încadrat la grad extrem de prematuritate.

Bebeluşul s-a născut la 24 de săptămâni, fiind atât de mică încât o mânuță avea grosimea unui deget al unui adult. Mai întâi a fost stabilizat, după care bebelușul a fost transferat către Maternitatea din Suceava, unitate cu rang superior. 

Bebeluşul de 720 de grame a murit la spital

Pe acelaşi subiect

O ambulanţă l-a transportat pe acesta la Suceava, medicii neonatologi încercând să-l ţină în viaţă.

Din păcate, însă, copilul nu a supravieţuit decât o zi, scrie monitorulbt.ro. Bebeluşul prematur a murit la spital.

Cel mai mic bebeluş născut la Maternitata Botoşani a cântărit 580 de grame şi a venit pe lume în 2017. La cealaltă extremă, cel mai greu copil care a venit pe lume sub privirile medicilor botoşăneni s-a născut în iulie 2008 şi a cântărit puţin peste 6 kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bebeluşul de 720 de grame s-a stins la spital. Medicii din Suceava nu au reuşit să îl ţină în viaţă decât o zi