Antena Meniu Search
x

Bestfest 2013 incepe maine

Incepand cu cinci iulie ora 17:00, petrecaretii sunt invitati la Bestfest 2013. Surprizele nu vor intarzia sa apara

Atarnati in chingi ca niste veritabili spidermani, muncitorii aranjeaza cu grija fiecare grinda de metal care va sustina scena mare a festivalului Bestfest. Vor fi sapte scene, 800 de kw pentru sunet, 1200 de kw de lumini si peste 200 de lasere. Spectacolul va fi completat si de cei peste 100 de artisti romani si internationali. “Vineri ii avem pe cei de la Texas headliners si stiu ca va fi o zi deosebita, in special pentru doamnele si domnisoarele care sunt fanele acestei super trupe”, a declarat Laura Coroianu, organizator.

Cert este ca muzica nu prea se va opri la Bestfest. Concertele vor incepe in fiecare seara, in jurul orei 18:00 si se vor continua pana in zorii zilei urmatoare. “La 6:00 dimineata am observat noi ca lumea deja oboseste si lumea se duce sa traga un pui de somn ca nu mai pot , dar Dance Arena functioneaza la parametri maxim pana dimineata”, a mai spus organizatorul.

Dupa ce se odihnesc bine, petrecaretii o pot lua de la capat. Si nu va fi loc de plictiseala. “Avem pentru prima oara la Bestfeat un colt japonez, un colt de cultura japoneza. Vor fi ateliere de manga, vor fi ateliere de invatat tehnica chimonoului, va fi caligrafie japoneza, tot felul de nebunii”.

O alta nebunie va fi in zona destinata sporturilor extreme. Curajosii vor putea face bungee jumping de pe o macara sau isi pot tine echilibrul pe franghiile intinse la inaltime. Cine nu se teme sa se murdareasca putin, poate testa noroiosul circuit pentru biciclete.

Pentru toate aceste placeri fanii vor plati 99 de lei pentru un bilet de o zi sau 199 de lei pentru unul valabil pe intreg festivalul. Bestfest 2013 va incepe pe data de cinci iulie la ora 17:00.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bestfest 2013 incepe maine