Antena Meniu Search
x

Video Bianca Drăguşanu, sfâșiată de durere după moartea lui Călin Doboș, chirurgul vedetelor: ''Sunt în stare de şoc. Nu îmi găsesc cuvintele!"

Sfârşit cumplit pentru medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul vedetelor. Acesta a murit în urma unui accident rutier, produs pe pasajul Basarab, din Capitală. Bărbatul a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea şi a ricoşat într-un stâlp de beton. Călin Doboș a fost chirurgul estetician preferat de vedetele din România. 

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 07:44

Vezi și

Accidentul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 12:00. Medicul, aflat pe motocicletă s-a dezechilibrat şi a intrat într-un stâlp de pe pasajul Basarab, din Capitală. Manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului nu au dat niciun rezultat, fiind pronunţat decesul.

Bianca Drăguşanu este în doliu. Mesaj după moartea lui Călin Doboș

Călin Doboş devenise cunoscut drept chirurgul estetician preferat al vedetelor. Bianca Drăgușanu a fost una dintre vedetele care au apelat la serviciile lui, dar relația lor era una mult mai importantă decât atât. 

"Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el."

Reputaţia medicului a fost spulberată, însă, când una dintre pacientele sale a murit în urma unei intervenții de liposucție. În 2020, Călin Doboş a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Medicul estetician nu s-a împăcat deloc cu sentința și a încercat să părăsească țara. Însă a fost prins la vama Nădlac 2 și predat Poliției din Arad. Doboş fusese eliberat de câteva luni din închisoare. Avea 48 de ani, era căsătorit şi avea un băiat de 19 ani. Accidentul rutier este cercetat acum de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bianca Drăguşanu, sfâșiată de durere după moartea lui Călin Doboș, chirurgul vedetelor: ''Sunt în stare de şoc. Nu îmi găsesc cuvintele!"