Antena Meniu Search
x

Fetiţa de 8 ani cu cancer din Iaşi, din nou pe mâna medicilor. Copila a stat cinci luni fără tratament (Video)

Bianca, fetiţa de 8 ani din Iaşi ai cărei părinţi au refuzat s-o mai trateze de cancer, a ajuns la Timişoara. A fost internată şi va fi supusă investigaţiilor.

Vezi și

Bianca, fetiţa de opt ani din Iaşi ai cărei părinţi au refuzat s-o mai trateze de cancer, a ajuns la Timişoara. A fost internată şi va fi supusă unor investigaţii medicale complexe. Copila a plecat cu mama ei, aseară, cu o ambulanţă, până la Târgu Mureş. De acolo au fost preluate de un echipaj din Timişoara şi duse la Spitalul de Copii.

Fetiţa a ajuns din nou pe mâna medicilor, după mai bine de cinci luni în care nu a mai făcut niciun tratament pentru boala cruntă cu care a fost diagnosticată.

Părinţii Biancăi hotărâseră să nu o mai supună pe copilă tratamentelor chinuitoare, dar cei de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Iaşi au solicitat în instanţă ca familia să fie obligată să ducă fetiţa la tratament. Iar judecătoria Răducăneni a admis această cerere. Dacă va fi posibil, în urma rezultatelor analizelor făcute, Bianca va fi supusă şi unei intervenţii chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 8 ani cu cancer din Iaşi, din nou pe mâna medicilor. Copila a stat cinci luni fără tratament (Video)