Antena Meniu Search
x

Blonda beată din Piteşti loveşte din nou! 'Spaima şoselelor' a fost prinsă de jandarmi într-o ipostază compromiţătoare - GALERIE FOTO

Alina Elena Badea, tânăra din Piteşti cunoscută ca şi 'Spaima Şoselelor' a fost prinsă, din nou, de jandarmi într-o ipostază compromiţătoare.

Alina Elena Badea, tânăra din Piteşti cunoscută ca şi 'Spaima Şoselelor' a fost prinsă, din nou, de jandarmi într-o ipostază compromiţătoare.

Cercetată sub control judiciar după ce a furat maşina unui şofer care a luat-o la ocazie, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu poliţiştii pe urme, blonda din Piteşti a fost surprinsă, sâmbătă noapte, în zona Târgului Piteşti, în timp ce se distra cu... alcool.

A furat o maşină după ce a fost luată la ocazie de un şofer

Pe 20 august 2017, Alina Elena Badea se afla pe DN 65B, în Prelungirea Craiovei, acolo unde a fost luată la ocazie de un bărbat care conducea un Mercedes. Pentru că i-a spus şoferului că se simţea rău, acesta a tras pe dreapta, în zona unui magazin, pentru a lua o sticlă de apă.

Pe acelaşi subiect
Blonda de la Piteşti a fost dusă la spital după ce a furat o maşină cu care a gonit 100 de km pe A1

Între timp, blonda de la Piteşti s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Şoferul a sunat la 112, iar poliţiştii de la Rutieră au organizat mai multe filtre pentru a o opri pe tânăra. Ea a fost prinsă pe autostrada A1 după ce a condus aproape 100 de kilometri, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

RECOMANDARE - Lovitură pentru SPAIMA BLONDĂ a şoselelor. Femeia care a furat o maşină pe A1 ar putea fi arestată (VIDEO)

Blonda de la Piteşti a mai furat o maşină în trecut şi chiar a omorât un om

Blonda de la Piteşti nu este la prima faptă de acest gen. Anul trecut, a furat un taxi în condiţii similare, ocazie cu care i-a fost suspendat permisul de conducere. Alina Elena Badea are în cazier şi o condamnare penală după ce, în vara anului 2008, a provocat un grav accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Pentru accident, Blonda de la Piteşti a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În prezent, tânăra riscă ani grei de închisoare, având în vedere noile infracţiuni comise, dar şi pedeapsa suspendată de trei ani.

Vedetă după ce s-a tăvălit în faţa unui bar din Piteşti

Alina Elena Badea a devenit 'vedetă' după ce în vara anului 2016 a fost filmată şi fotografiată în timp ce se zbătea în boscheţii din faţa unui bar din Piteşti.

Aflată într-o stare avansată de ebrietate, blonda a făcut un spectacol de neuitat pentru trecători, până ce a fost urcată într-o ambulanţă şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Blonda beată din Piteşti loveşte din nou! 'Spaima şoselelor' a fost prinsă de jandarmi într-o ipostază compromiţătoare - GALERIE FOTO