Antena Meniu Search
x

Video BMW blocat pe șina de tramvai în Rahova. Șoferul a vrut să evite statul în coloană, dar a omis bordura

Pentru unii şoferi din Capitală, statul în coloană este pur şi simplu inacceptabil. Aşa că dau asfaltul pe şina de tramvai.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 13:51

Vezi și

O variantă care ajută uneori, dar încurcă de cele mai multe ori. Este şi cazul şoferului unei maşini de lux care a rămas blocat pe linia de tramvai, în zona Rahova din Capitală. Individul a ignorat bordura care încadra şina de tramvai.

Blocat pe șina de tramvai

Din păcate pentru el, însă, la scurt timp maşina a rămas înţepenită şi a fost nevoie de ajutorul celor din jur pentru a-l putea "elibera". Dacă ar fi fost surprins de oamenii legii, bărbatul ar fi putut primi o amendă de aproximativ 700 de lei şi i-ar fi fost suspendat permisul pentru 30 de zile.

Ceea ce probabil se va şi întâmpla, după ce poliţiştii vor identifica şoferul după numărul de înmatriculare care a fost surprins în filmările trecătorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » BMW blocat pe șina de tramvai în Rahova. Șoferul a vrut să evite statul în coloană, dar a omis bordura