Antena Meniu Search
x

Video BMW scăpat de sub control, pe un drum Reşiţa. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric

Accident cumplit, aseară, în cartierul Câlnic din Reşiţa. O maşină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric şi a lăsat un cartier întreg în beznă. Deşi o femeie susţine cu tărie că ea a fost la volan, martorii spun că, de fapt, maşina era condusă de un bărbat, care a ajuns ulterior la spital.

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 08:40

Vezi și

O clipă de neatenţie a şoferului s-a transformat într-un dezastru. Din pricina vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt. Incidentul s-a produs la nici 50 de metri de punctul de transformare al energiei electrice din cartierul reşiţean Câlnic.

Safer Ovidiu, ISU Caraş-Severin: Asigurăm zona deoarece firele de pe stâlp au picat pe carosabil şi inclusiv pe maşină. 

O fată de 19 ani susţine că ea a fost la volan

O adolescentă de 19 ani le-a spus poliţiştilor că ea s-ar fi aflat la volan, iar aceştia au testat-o cu aparatul etilotest. Martorii spun însă că femeia încearcă să-l acopere pe cel care era la volan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs exact accidentul şi cine se afla la volan în momentul impactului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » BMW scăpat de sub control, pe un drum Reşiţa. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric