Antena Meniu Search
x

BMW X6 abandonat în stradă, după accident, la Roşiori. O sabie găsită lângă scaunul şoferului

Un BMW X6 a fost abandonat în stradă, după un accident, la Roşiori, sâmbătă de dimineaţă. O sabie a fost găsită lângă scaunul şoferului, în bolidul de lux cu volan pe dreapta.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.08.2019, 11:28

Un BMW X6 a fost abandonat în stradă, după un accident, la Roşiori, sâmbătă de dimineaţă. O sabie a fost găsită lângă scaunul şoferului, în bolidul de lux cu volan pe dreapta.

Un BMW X6 a făcut praf mai multe maşini parcate pe strada Caporal Ghencea, din Roşiorii de Vede, la ora 6.45 de dimineaţă, sâmbătă. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi proprietarii maşinilor avariate au găit bolidul abandonat pe stradă.

BMW-ul, care are volan pe dreapta, era avariat şi el în faţă, iar airbag-ul din dreptul şoferului era sărit. Cei care au surprins imaginile de la locul accidentului au fost uimiţi să descopere că lângă scaunul şoferului era o sabie

Un cititor Observator care ne-a trimis imaginile ne-a spus că după scurtă vreme la Poliţie s-a prezentat o altă persoană decât proprietarul BMW-ului, susţinând că a condus aceea maşină şi a provocat accidentul. E vorba despre un tânăr care, susţine sursa noastră, nu are permis şi nici nu ştia ce culoare are maşina.

Poliţia din Roşiori se pare că a luat imagini de pe camerele de supraveghere şi va elucida cazul cu ajutorul lor. Proprietarul maşinii se lăuda acum o lună şi jumătate, pe facebook, cu noua sa achiziţie, bolidul care a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » BMW X6 abandonat în stradă, după accident, la Roşiori. O sabie găsită lângă scaunul şoferului