Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru Bogdan Ionel, băiatul care a ucis-o pe frumoasa Petronela într-o pădure din Botoşani (Video)

Bogdan Ionel, tânărul care în urmă cun un an a ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, apoi a abandonat-o la marginea pădurii Pacea, rămâne în continuare în spatele gratiilor.

Bogdan Ionel, tânărul care în urmă cun un an a ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, apoi a abandonat-o la marginea pădurii Pacea, rămâne în continuare în spatele gratiilor.

În martie, băiatul de 17 ani care se află de aproape un an în arest preventiv la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, a cerut Tribunalului Botoşani, instanţa care judecă dosarul crimei din pădurea Pacea, să fie lăsat în libertate.

Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, rămâne în spatele gratiilor

Potrivit botosaninews.ro, magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, joi, că "menţine starea de arest preventiv a inculpatului minor Ionel Bogdan, în baza mandatului de arestare preventivă nr.5/UP din 24.04.2018 emis de tribunalul Botoşani, trimis în udecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută la art.188, art.189 alin.1, lit. a, h din Codul Penal, cu aplicarea art.113 alin.3 Cod penal, urmând ca în termen de cel mult 60 de zile să se verifice dacă mai subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii arestării preventive".

Bogdan Ionel se află de aproape un an în spatele gratiilor, după ce a ucis-o cu sânge rece pe Petronela Mihalachi pe 25 aprilie 2018, într-o pădure de la marginea municipiului Botoşani.

Petronela Mihalachi, înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit

Procurorii spun că tânărul îşi luase la el un cuţit atunci când a mers în pădure, împreună cu Petronela Mihalachi, pentru o şedinţă foto.

Bogdan Ionel a atacat-o pe frumoasa Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, şi a înjunghiat-o de 32 de ori, potrivit raportului medico-legal.

Ulterior, criminalul a abandonat-o pe fată în pădure şi a fugit, fiind prins câteva zile mai târziu, atunci când a şi recunoscut fapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Lovitură pentru Bogdan Ionel, băiatul care a ucis-o pe frumoasa Petronela într-o pădure din Botoşani (Video)