Antena Meniu Search
x

BOMBĂ în cazul Mădălinei, fata care pierit în CUMPLITUL ACCIDENT de la Peştişani! Înainte să moară, tânăra l-ar fi fotografiat DEZBRĂCAT pe un primar PSD

În noaptea de 28 spre 29 aprilie, o tânără în vârstă de numai 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație. 

În noaptea de 28 spre 29 aprilie, o tânără în vârstă de numai 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație. 

Tragedia s-a produs pe raza comunei Peștișani, județul Gorj.

Roxana Mădălina Bîzu a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat cu maşina într-un stâlp. 

Vehicului s-a transformat într-un morman de fiare, iar tânăra a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Roxana era absolventă de master în turism și se pregătea pentru o carieră în televiziune, absolvind cursurile IMA. În paralel, fata voia să învețe cosmetică și make-up, inclusiv hair-style, pentru ca mai apoi să-și deschisă propriul salon de înfrumusețare și relaxare pentru femeile din Târgu Jiu, și nu numai.

DETALII ŞOCANTE din anchetă

Accidentul de la finele lunii aprilie a.c., pare să aibă în spate o poveste destul de urâtă, investigată acum de polițiști și procurori care, pe baza unor probe și mărturii, vor să afle adevărul despre modul în care s-a produs evenimentul tragic și mai ales de ce anume a fost determinat.

GALERIE FOTO: BOMBĂ în cazul morţii Mădălinei, tânăra care a sfârşit în CUMPLITUL ACCIDENT de la Peştişani. Înainte să demareze în trombă, fata s-ar fi întâlnit cu un primar PSD şi l-ar fi fotografiat DEZBRĂCAT

Felul în care a fost găsită tânăra în autoturism, dar mai ales declarația primei persoane care a ajuns la locul accidentului au trezit suspiciuni și i-au determinat pe oamenii legii să ridice imagini de pe camerele de supraveghere ale unor obiective aflate pe traseul parcurs de aceasta, scrie presa locală.

Potrivit gorj-domino.ro, o parte dintre cei cu care și-a petrecut ultimele clipe, la o pensiune din zona Baia de Aramă, au fost audiați deja de către anchetatori, printre aceștia aflându-se și primarul din Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, dar și un polițist.

Surse apropiate anchetei susţin că Roxana Mădălina a fost invitată, joi, 28 aprilie a.c, la o petrecere privată la restaurantul ”Select” din localitatea Brebina, aflată la aproximativ 2 km de Baia de Aramă. 

Cel care o invitase pe tânără e un polițist din zonă, transferat, în urmă cu doi ani, de la Brigada Poliției Rutiere București, scrie gorj-domino.ro.

Jurnaliştii gorjeni spun că, la un moment dat, la petrecere a apărut şi primarul orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, care ar fi avut o relație extraconjugală cu Mădălina.

Conform surselor citate de gorj-domino.ro, puțin după miezul nopții, cei doi amorezi ar fi ajuns împreună într-una dintre camerele locației, iar tânăra l-ar fi fotografiat pe primar dezbrăcat, moment în care între cei doi s-ar fi declanșat un conflict, Dunărințu reproșându-i acesteia că vrea să-l șantajeze, iar Roxana Mădălina a fugit din cameră, desculță, doar în sutien și bikini, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă.

În locul numit Dealul Manii, la intrarea în Peștișani, tânăra a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un copac, iar de acolo a ricoșat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, și a decedat pe loc.

Un localnic, prima persoană care a ajuns la locul accidentului, le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de impactul autoturismului cu stâlpul, când a ieșit din casă a văzut un SUV de culoare neagră, cu număr de Timiș, care a întors și a demarat în trombă.

În cazul în care expertiza tehnică va stabili că autoturismul condus de Roxana a fost lovit de un alt autoturism, atunci, încadrarea juridică a faptei se poate schimba în omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » BOMBĂ în cazul Mădălinei, fata care pierit în CUMPLITUL ACCIDENT de la Peştişani! Înainte să moară, tânăra l-ar fi fotografiat DEZBRĂCAT pe un primar PSD