Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea a scăpat de o nouă condamnare, dar nu va fi eliberat

Cristian Borcea a fost achitat, dar nu va fi eliberat. Vara îl poate prinde tot la închisoare, spune avocatul lui.

Vezi și

Cristian Borcea a fost achitat, dar nu va fi eliberat. Vara îl poate prinde tot la închisoare, spune avocatul lui, care dezvăluie culisele din cazul fraţilor Becali, condamnaţi pentru că au mituit o judecătoare. Fostul magistrat s-a încurcat în declaraţii, iar asta i-a adus o pedeapsă de şapte ani de închisoare.

Cristian Borcea a scăpat de o nouă condamnare, după ce fosta judecătare Geanina Teodorovici ar fi intrat într-un joc periculos cu procurorii.  

Femeia a acceptat să facă declaraţii împotriva afaceristului. 

Geanina Teodorovici: "Am stat două ore, era noapte. La finalul discuţiei din acel imobil, după ce m-am ridicat, mi-a lăsat o sumă de bani în geantă. Acasă am constatat că erau 10.000 de euro. Am crezut că banii erau pentru că ne-am plăcut reciproc, dar a fost doar impresia mea"

Dar mărturia ei nu a putut fi probată. 

În timpul procesului, fostul magistrat a mai făcut declaraţii care nu s-au adeverit. 

Joaca de-a adevărul a costat-o scump. Pedeapsa i-a fost majorată, iar fosta judecătoare va fi dusă la Târgşor pentru executarea celor şapte ani de închisoare. Fraţii Becali se întorc şi ei după gratii. 

Ioan Becali s-a predat la poliţia Ialomiţa şi a fost transferat la Penitenciarul Slobozia în timo ce Victor a fost adus de poliţiştii din Ilfov la penitenciarul Rahova. Vor sta 21 de zile în carantină, după care li se va stabili regimul de executare şi probabil, la scurt timp după, vor formula şi cererea de eliberare. 

Ar putea fi liberi în doar câteva luni, pentru că şi-au împlinit deja fracţiile de pedeapsă. În schimb, Borcea, deşi achitat, mai are de aşteptat. Abia la finalul lunii aprilie poate intra în comisia de eliberare condiţionată din penitenciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Cristian Borcea a scăpat de o nouă condamnare, dar nu va fi eliberat