Antena Meniu Search
x

Boxerul român Ronald Gavril face senzaţie în SUA

Un boxer român face senzaţie în Statele Unite. Ronald Gavril a obţinut a 12-a victorie, la profesionişti, în faţa mexicanului Oscar Riojas, azi-noapte, la Las Vegas

Vezi și

Un boxer român face senzaţie în Statele Unite. Ronald Gavril a obţinut a 12-a victorie, la profesionişti, în faţa mexicanului Oscar Riojas, azi-noapte, la Las Vegas

El este Ronald. Ronald Gavril. I se spune Fiorul. Azi noapte şi-a trecut în palmares o nouă victorie la profesionişti. De data aceasta în faţa mexicanului Oscar Riojas, într-un meci desfăşurat pe durata a opt reprize, la categoria supermijlocie, la Palms Casino Resort din Las Vegas.

La 28 de ani, Ronald Gavril, un tânăr din Bacău, promite să-şi aşeze America la picioare. De 2 ani e în lumina reflectoarelor la Vegas. Totuşi, Ronald a rămas cu picioarele pe pământ, într-o lume strălucitoare în care se învârt anual miliarde de milioane de dolari.

Cu ajutorul antrenorului, Ronald a ajuns la sala unde se antrenează cel mai bun boxer al momentului, Floyd Mayweather Junior. Cei de acolo, după ce l-au vazut cum boxează, l-au pus să semneze pe loc un contract.

Între tânărul boxer român şi Mayweather s-a legat deja o prietenie. Ronald îi va ţine pumnii peste câteva ceasuri lui Floyd, care va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, la Las Vegas, într-un meci istoric. Un meci care îi va îmbogăţi pe oponenţi cu 400 de milioane de dolari. În SUA, boxul e o industrie, o cultură din care românul vrea să facă parte. Îşi doreşte mai mult ca orice titlul mondial, care îi va aduce şi părinţii aproape.

Iar atunci când va avea titlul, Ronald promite să-l pună în joc la Bucureşti pentru că a devenit profesionist în America, dar nimic nu-i poate stinge dorul de ţara sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Boxerul român Ronald Gavril face senzaţie în SUA