Antena Meniu Search
x

Brăilenii, supăraţi pe poliţişti pentru că au amendat o bătrână care dârdâia de frig în piaţă şi vindea fără autorizaţie câteva legume

Printre multele infracţiuni şi abateri constatate, politistii au depistat-o, intr-o piata din municipiu, pe o braileanca in timp ce oferea spre vanzare legume fara a detine documente legale de provenienta a marfii.

Brăilenii, supăraţi pe poliţişti pentru că au amendat o bătrână care dârdâia de frig în piaţă şi vindea fără autorizaţie câteva legume

Politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au anunţat că au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a.,  pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere, scrie presa locală.

Printre multele infracţiuni şi abateri constatate, politistii au depistat-o, intr-o piata din municipiu, pe o braileanca in timp ce oferea spre vanzare legume fara a detine documente legale de provenienta a marfii. Aceasta a fost sanctionata contraventional cu amenda, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar  produsele, in valoare totala de 176 de lei, au fost  ridicate in vederea confiscarii.

Brăilenii n-au privit cu ochi buni gestul poliţiştilor, acţiunea lor generând comentarii acide la adresa instituţiei, în mediul online. Potrivit internauţilor, oamenii legii ar trebui să aibă treburi mai importante decât să amendeze oameni în vârstă care abia au ce pune pe masă, acasă.

Totuşi, oamenii legii sunt între ciocan şi nicovală în aceste cazuri, deoarece trebuie să aplice legea, iar legea nu admite excepţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Brăilenii, supăraţi pe poliţişti pentru că au amendat o bătrână care dârdâia de frig în piaţă şi vindea fără autorizaţie câteva legume