Antena Meniu Search
x

Britanicii de la Deep Purple au sosit in Romania

Britanicii de la Deep Purple au sosit in Romania, pentru a concerta pe Cluj Arena. S-au cazat la un hotel de cinci stele din oras, unde organizatorii s-au asigurat ca toate cerintele artistilor au fost indeplinite. Scena este si ea pregatita pentru ultimele probe de sunet.

Vezi și

Membrii Deep Purple au aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca in jurul pranzului. Au fost urcati in cateva limuzine de lux si condusi direct catre hotelul de cinci stele din oras. Aproape jumatate dintre camere au fost rezervate de staff-ul formatiei britanice.

Si in bucataria hotelului a fost agitatie mare. Bucatarul-sef a pregatit un meniu inspirat din cerintele britanicilor: muschi de viat cu garniture de legume la gratar si mai multe sosuri.

In camere, artistii au cerut doar apa si fructe proaspete. Totusi, membrii trupei au avut o mica dorinta: la stadion vor sa se racoreasca cu bere germana de calitate. Pe Cluj Arena s-au pus la punct ultimele detalii.

Organizatorii au si un sfat foarte pretios pentru cei care vor veni maine si poimaine pe Cluj Arena: sa isi aduca o pelerina.

Concertul va dura in jur de 90 de minute si va incepe la ora 21.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Britanicii de la Deep Purple au sosit in Romania