Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucate haiducești în inima Capitalei

Berbecuţul la proţap, pastrama, mustul şi vremea frumoasă i-au scos pe bucureşteni din casă. Cei mai iscusiţi bucătari s-au întrecut în preparearea bucatelor tradiţionale. Dar cele mai căutate produse au fost berbecuţul la proţap şi mustul.

de Redactia Observator

la 18.10.2015 , 19:53

 Berbecuţul la proţap, pastrama, mustul şi vremea frumoasă i-au scos pe bucureşteni din casă. Cei mai iscusiţi bucătari s-au întrecut în preparearea bucatelor tradiţionale. Dar cele mai căutate produse au fost berbecuţul la proţap şi mustul.

Iar pastrama adusă direct de la stână din Ardeal i-a făcut pe bucureşteni să nu se mai uite la preţuri.

Ionel a venit tocmai de la stâna lui din Timiş. Şi cu el a adus toate bucatele care îi plac românului.

Vezi și

Amatorii de bunătăţuri s-au înghesuit încă de dimneaţă pentru a gusta câte puţin din fiecare preparat.

Bucureştenii au roit în jurul mustului. Din Vrancea, doamna Mariana a venit cu sute de kilograme de struguri şi a preparat mustul pe loc.

Dar berbecuţul la proţap a făcut deliciul târgului. Bucătarii îl ung continuu timp de 4-5 ore, cu un baiţ special.

Şi după toate felurile de mâncare, tocmai din Botoşani, au ajuns în Capitală, cele mai gustoase poale în brâu. Cu brânză şi mărăr, dovleac sau mere, prajitura moldovnească e pregtită pentru toate gusturile.

Iar organizatorii promit muzică şi voie bună până târziu în noapte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Evenimente » Bucate haiducești în inima Capitalei