Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştean GĂSIT SPÂNZURAT într-o pădure din Dâmboviţa! Bărbatul suferea de depresie şi fusese dat dispărut în urmă cu două zile

Descoperire macabră în Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat  într-o pădure din localitatea Bolovani.

de Redactia Observator

la 15.08.2017 , 14:53

Descoperire macabră în Dâmboviţa. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat  într-o pădure din localitatea Bolovani.

Polițiștii criminaliști au stabilit că bărbatul se numește Militaru Gabriel, avea 42 de ani și era din București scrie mditv.ro.

A fost dat dispărut în urmă cu două zile și era căutat de polițiștii bucureșteni.

Articolul continuă după reclamă

Aseară, oamenii legii i-au găsit mașina parcată la marginea pădurii de la Bolovani, iar de dimineață, când s-au făcut căutări cu efective mărite, trupul bărbatului a fost găsit în pădure.

Din primele informații, se pare că bărbatul suferea de depresie. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru continuarea cercetărilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Bucureştean GĂSIT SPÂNZURAT într-o pădure din Dâmboviţa! Bărbatul suferea de depresie şi fusese dat dispărut în urmă cu două zile