Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bucureştiul a devenit capitala muzicii clasice. Anna Netrebko, soprana numărul 1 din lume, a fascinat publicul la Masters of Classic

Cel mai mare festival de muzică de operă din Europa, Masters of Classic, a debutat aseară în Capitală. Anna Netrebko, soprana numărul 1 din lume, supranumită "primadonna a secolului XXI", a fascinat publicul din Bucureşti. Timp de 15 zile, pe scenele Sălii Palatului si ale Operei Naţionale sunt aşteptaţi peste 400 de artişti şi muzicieni, precum şi peste 50.000 de spectatori. Aflat la prima ediţie, festivalul va reuni cele mai importante nume internaţionale ale muzicii de operă.

de Eduard Marin

la 02.09.2024 , 13:49

Toamna aceasta, Bucurestiul devine capitala muzicii clasice, cele mai mari voci de opera din intreaga lume se vor reuni, pe o singura scenă, in fata publicului. Toţi cei prezenţi aseară la Sala Palatului s-au bucurat de prestaţia extraordinară a cele mai mari soprane ale lunii - Anna Netrebko supranumită şi "primadonna a secolului XXI“, dar şi de prestaţia tenorului azer Yusif Eyvazov.

Festivalul Masters Of Classic se află la prima ediție

Spectacolul de aseară a fost un tribut adus compozitorului italian Giacomo Puccini, la împlinirea a 100 de ani de la trecerea acestuia în neființă. Acompaniați de Orchestra Flarmonicii din Sofia și Corul Operei din Ruse, spectatorii s-au putut bucura pe deplin de muzica clasică.

Vezi și

"A fost o ora de noblete, e foarte greu sa descrii frumosul, frumosul pur e foarte greu de descris. Invit toti oamenii sa vina la festivalul acesta de muzica clasica", a declarat Marco Badea, jurnalist. Festivalul Masters Of Classic se află la prima ediție, iar vreme de 15 zile, va reuni peste 400 de artiști și peste 50.000 de spectatori.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Bucureştiul a devenit capitala muzicii clasice. Anna Netrebko, soprana numărul 1 din lume, a fascinat publicul la Masters of Classic