Antena Meniu Search
x

Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Decizie de ultimă oră luată de foştii săi socri

Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Foştii săi socri au luat o decizie de ultimă oră. Bărbatul e în arest preventiv şi aşteaptă să fie trimis în judecată.

Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii
Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Decizie de ultimă oră luată de foştii săi socri

Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Foştii săi socrii au luat o decizie de ultimă oră. Bărbatul e în arest preventiv şi aşteaptă să fie trimis în judecată.

Între timp, familia soţiei sale, Monica, a decis să se constituie parte civilă în dosar şi cere de la criminal două milioane de euro. Părinţii femeii sunt cei care i-au înmormântat şi pe cei doi copii ai cuplului Buliga, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, alături de mama lor. La tripla înmormântare nu a fost primită nicio rudă din partea lui Florin Buliga.

Acesta a încercat să se sinucidă pe 27 aprilie, la fix o lună de când le-a luat viaţa celor mai apropiaţi oameni lui. Surse judiciare spun că ar fi încercat să îşi roadă venele cu dinţii, dar a fost surprins de cei cinci colegi de celulă, care au dat alarma.

Pe 27 martie, Florin Buliga a mers la serviciu, ca de obicei, lucrând la o firmă pe care o administra. A vizitat apoi mănăstirea de la Şinca Veche şi s-a întors acasă spre seară. A avut o discuţie cu soţia, a aşteptat ca aceasta să adoarmă şi a înjunghiat-o în somn. Apoi şi-a omorât fiul, după ce acesta a adormit, şi şi-a aşteptat fiica să vină din oraş. A stat de vorbă cu ea, apoi a ucis-o tot în somn, tot cu cuţitul.

A doua zi s-a predat singur Poliţiei şi susţine că i-a ucis pentru că celor trei le va fi mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Criminalul din Braşov, Florin Buliga, a vrut să se sinucidă la fix o lună de când şi-a omorât soţia şi cei doi copii. Decizie de ultimă oră luată de foştii săi socri