Antena Meniu Search
x

Eugen Neagoe, resuscitat pe marginea terenului, după ce a făcut infarct în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova

Au fost scene dramatice pe Arena Naţională, la meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. În timpul primei reprize, antrenorului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău. El a intrat în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat minute în şir chiar pe marginea terenului.

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 10:48

Vezi și

Au fost scene dramatice pe Arena Naţională, la meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. În timpul primei reprize, antrenorului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău. El a intrat în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat minute în şir chiar pe marginea terenului. Acum, Neagoe, în vârstă de 51 de ani, se află internat la Spitalul Floreasca, iar veştile sunt bune: starea sa este stabilă.

Partida Dinamo-Universitatea Craiova a fost întreruptă brusc în minutul 24, când, din senin, lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Antrenorul tocmai le spusese celor din jur că nu se simte prea bine, mai ales că băuse cafea şi fumase mult. De altfel, a fost surprins cu puţin timp înainte de incident, în timp ce respira greu. Ambulanţa a intervenit imediat.

În mai puţin de un minut, a ajuns pe marginea terenului, iar medicii i-au acordat primul ajutor chiar aici.

După un sfert de oră, Eugen Neagoe a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde i s-au făcut mai multe investigaţii.

Era conştient când a părăsit stadionul. Medicii spun că ar fi suferit un infarct cardiac inferior şi iau în calcul să-i monteze un stent.

După momentele de panică pe Arena Naţională, meciul a fost întrerupt mai bine de 20 de minute. Jucatorii celor două echipe s-au rugat pe teren pentru Neagoe.

Suporterii dinamovişti l-au aplaudat preţ de câteva minute, iar cei ai Universităţii Craiova i-au scandat numele.

Meciul a fost umbrit şi de alte incidente. Jandarmii au depistat doi suporteri care aveau 40 de petarde asupra lor, dar şi mai multe legitimaţii de presă şi o vestă reflectorizantă, folosită în general de fotografii de la marginea terenului.

Un alt individ a fost oprit, după ce s-a găsit un cuţit asupra sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Eugen Neagoe, resuscitat pe marginea terenului, după ce a făcut infarct în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova