Antena Meniu Search
x

Mister în jurul unui cadavru mumificat găsit în curtea unei case din Târgu Jiu

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au făcut o descoperire macabră, în această dimineaţă, atunci când au intrat în curtea unei case. Un cadavru mumificat, ce aparţine unui bărbat, se afla pe o gură de canalizare din curtea casei ce a aparţinut unui fost şef al patronatelor din Gorj.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.10.2019, 10:50

Vezi și

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au făcut o descoperire macabră, în această dimineaţă, atunci când au intrat în curtea unei case.

Un cadavru mumificat, ce aparţine unui bărbat, se afla pe o gură de canalizare din curtea casei ce a aparţinut unui fost şef al patronatelor din Gorj.

Vecinii au explicat că în urmă cu mult timp, în zonă, s-a simţit un miros greu, însă nu s-au gândit niciun moment că ar putea fi vorba despre cadavrul unui om, ci au crezut că ar putea fi un animal care a murit în iarba înaltă din curtea casei abandonate.

Totul s-a întâmplat pe strada 22 Decembrie din Târgu Jiu.

Pe acelaşi subiect

Nu se cunosc alte informaţii despre cadavrul mumificat, respectiv cine a fost sau de când a murit, toate aceste date urmând a fi aflate după necropsie şi ancheta Poliţiei.

Potrivit unor surse, ar putea fi vorba despre un om al străzii.

Casa în curtea căreia a fost găsit cadavrul mumificat a aparţinut familiei lui Cornel Andriţoiu, fost şef al patronatelor Gorj.

După moartea acestuia, casa a rămas fiului său, care a plecat între timp din ţară, iar imobilul şi terenul au fost puse sub sechestru de o bancă.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mister în jurul unui cadavru mumificat găsit în curtea unei case din Târgu Jiu