Antena Meniu Search
x
LIVE

Cadavrul unui bărbat, scos din apele Crișului Repede, după ce un localnic a făcut descoperirea teribilă. Moarte misterioasă, anchetată de poliţişti

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit marți în Crișul Repede. Pompierii militari au scos corpul din apă și l-au predat unui echipaj medical.

De Redactia Observator la 14.03.2023, 10:02
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit ISU Bihor, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că a văzut o persoană în apele Crișului Repede, în zona Cartierului Ioșia din Oradea, în aval de baraj. La fața locului au fost trimise două echipaje de căutare-salvare, unul de paramedici din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea și altul de poliție.

Trupul a fost descoperit de polițiști la aproximativ 900 de metri distanță de locul în care a fost observat de persoana care a sunat la 112. Pompierii militari au acționat cu bărcile din dotare și au adus victima la mal.

Paramedicii au preluat corpul și au declarat decesul bărbatului. Polițiștii au început o anchetă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cadavrul unui bărbat, scos din apele Crișului Repede, după ce un localnic a făcut descoperirea teribilă. Moarte misterioasă, anchetată de poliţişti