Antena Meniu Search
x

Video Cadou pentru turiştii matinali de pe litoral. Corul Madrigal a oferit un recital la răsăritul soarelui, pe faleza din Constanţa

Răsăritul la malul mării este, ştim cu toţii, o bucurie pentru ochii oricărui privitor. Nu există moment mai liniştitor decât acela în care cerul nopţii face loc soarelui să se ridice în toată splendoarea deasupra valurilor. Dar cum ar fi ca în toată această atmosferă să se audă şi muzică. Nu este o scenă de film, s-a întâmplat chiar în această dimineaţă, la Constanţa. Corul Madrigal a făcut un cadou muzical turiştilor matinali, care se aflau pe faleză.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 14.08.2023, 18:32

Vezi și

Corul Madrigal a oferit un recital de excepţie în această dimineaţa pe faleza din Constanța, în dreptul Farului Genovez. Timp de 20 de minute, publicul s-a bucurat de concertul inedit dar şi de răsăritul soarelului, care a fost mai spectaculos ca niciodată. "Este minunat să conştientizezi că te aşezi la malul mării, respiri. Muzica se aşează peste tine, cuvintele vin într-o poezie frumoasă, cursă în inimă, şi lumina soarelului care mângâie. Trăieşti la timpul perfect", spune o turistă.

Mâine seară, de Ziua Marinei, tot pe Faleza Cazinoului din Constanța, Corul Madrigal va susţine spectacolul Ave Maria

Aproximativ 400 de persoane au fost prezente la recital. Alături de Corul Madrigal, la eveniment a participat şi actorul Marius Manole. "Un soi de emoţie şi o supriză foarte mare, că atâţia oameni au venit cu noi la ora 5 dimineaţa. Să ai peisajul ăsta şi să asculţi Madrigalul de dimineaţa, ce poate fi mai frumos", a declarat Marius Manole. "Ne bucurăm că au fost aşa de mulţi în public alături de noi. Este onorant şi îmbucurător că am putut simţi, de dimineaţă, această energie. Avem o adrenalină foarte mare în corp acum şi o bucurie extraordinară", a declarat Ana Ungureanu, dirijor Cor Madrigal.

"A fost o emoţie fantastică şi unică. Acum, în al 60-lea an al Madrigalului, cu o premieră pe care ne bucurăm că am dăruit-o aici, pe faleza din Constanţa, constănţenilor şi turiştilor", a declarat Emil Pantelimon, manager Cor Madrigal. Maine seară, de Ziua Marinei, tot pe Faleza Cazinoului din Constanța, Corul Madrigal va susţine spectacolul Ave Maria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cadou pentru turiştii matinali de pe litoral. Corul Madrigal a oferit un recital la răsăritul soarelui, pe faleza din Constanţa