Antena Meniu Search
x

Două cadre medicale de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu au transformat sala de mese destinată pacienţilor în frizerie

Noi acuzaţii la adresa angajaţilor Secţiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu! Două cadre medicale sunt acuzate că ar fi transformat sala de mese în frizerie. Ba s-au mai şi lăudat pe Internet cu fapta lor de vitejie.

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 17:59

Vezi și

Noi acuzaţii la adresa angajaţilor Secţiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu! Două cadre medicale sunt acuzate că ar fi transformat sala de mese în frizerie. Ba s-au mai şi lăudat pe Internet cu fapta lor de vitejie. Scandalul acesta nu este primul legat de instituţia medicală de la Târgu Jiu. De curând au apărut în presă şi imagini în care se pare că personalul medical încurajează pacienţii să întreţină relaţii sexuale.

Doi asistenţi medicali au transformat sala de mese destinată pacienţilor în salonul lor personal de înfrumuseţare. Au folosit lenjeriile bolnavilor ca protecţie pentru haine, iar apoi s-au tuns. Nu s-au mulţumit cu gestul făcut, ci s-au şi fotografiat. Imaginile au ajuns pe Internet şi au devenit rapid virale. Aşa a aflat şi conducerea spitalului despre obiceiurile celor care ar trebui să aibă grijă de pacienţii cu afecţiuni psihice. 

Imediat conducerea spitalului i-a chemat pe cei doi la audieri. Isprava cadrelor medicale a ajuns şi la urechile gorjenilor. Oamenilor nu le vine să creadă că cineva poate transforma o sală de mese într-o frizerie ad-hoc.

O anchetă a fost deschisă acum la spital, a treia în doar două săptămâni. Prima investigaţie viza un medic care a refuzat să consulte un pacient, pentru că nu avea salariul destul de mare ca să se obosească să-i verifice starea sănătăţii. A doua anchetă viza un cadru medical din secţia de psihiatrie care a filmat bolnavii în ipostaze intime, în loc să îi supravegheze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două cadre medicale de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu au transformat sala de mese destinată pacienţilor în frizerie