Antena Meniu Search
x

Interlopul timişorean Rumburak a răpit câinele unui bucureştean, ca să recupereze o datorie

Un cunoscut interlop din vestul ţării a intrat înarmat, noaptea, în casa unui partener de afaceri din Bucureşti.

Vezi și

Un cunoscut interlop din vestul ţării a intrat înarmat, noaptea, în casa unui partener de afaceri din Bucureşti. I-a furat ce a găsit la îndemână, dar şi câinele de rasă. Ştia că tânărul este ataşat de patruped, aşa că i-a cerut o răscumpărare de zeci de mii de euro. Nu a primit banii, ci un mandat de reţinere pentru că victima a cerut ajutorul poliţiei, care a organizat un flagrant.

El este Travis Pleşan, zis şi Rumburak. Cu vechi antecedente, bărbatul de 43 de ani a ajuns din nou în faţa oamenilor legii după ce a răpit un câine din rasa Yorkshire Terrier, chiar din braţele proprietarilor pe care îi ameninţa cu un cuţit. 

Povestea ruptă parcă dintr-un film absurd a început, însă, cu o zi mai devreme. Travis Pleşan a bătut un taximetrist într-o scară de bloc din sectorul 4 al Capitalei. A doua zi, s-a întors acolo pentru a fura camerele de supraveghere, singurele probe care-l puteau incrimina. Întâmplarea face ca scandalul să fi avut loc chiar în imobilul în care locuia un partener de afaceri, care ar fi avut datorii faţă de interlop. 

Pleşan a intrat cu forţa în casă şi i-a ameninţat pe cei doi cu un cuţit. Apoi, le-a cerut mulţi bani. În momentul în care oamenii i-au spus că nu îi pot oferi, suspectul şi-a îndreptat atenţia spre patruped, pe care l-a luat ostatic. Le-a spus proprietarilor că îşi vor primi câinele înapoi în schimbul unei sume uriaşe, de ordinul zecilor de mii de euro. Ataşat de animal, proprietarul a strâns banii. A cerut însă ajutorul poliţiştilor, care au organizat un flagrant. Nu este prima dată când Travis Pleşan are probleme cu legea. 

Interlopul, originar din Timişoara, a mai fost cercetat pentru ultraj, după ce a lovit cu capul în gură un poliţist rutier, iar în urmă cu trei ani a fost implicat într-o bătaie între clanuri în centrul oraşului de pe Bega. Acum, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Interlopul timişorean Rumburak a răpit câinele unui bucureştean, ca să recupereze o datorie