Antena Meniu Search
x

Câinele care a doborît o femeie în Târgu Jiu a rupt și hainele unui bărbat

O femeie a fost muşcată şi pusă la pământ de un maidanez, într-un parc din centrul oraşului Târgu Jiu. Ieşise la plimbare cu animalul ei de companie.

Vezi și

O femeie a fost muşcată şi pusă la pământ de un maidanez, într-un parc din centrul oraşului Târgu Jiu. Ieşise la plimbare cu animalul ei de companie, când a fost atacată. De data asta, victima a scăpat cu răni mai uşoare. În acelaşi oraş, anul trecut, o fetiţă a fost mutilată de maidanezi. Sunt 1.000 de exemplare pe străzi, iar localnicii se plâng că autorităţile nu iau măsuri.

Şoferul care o filmează pe femeia atacată de maidanez opreşte maşina şi îi sare în ajutor. Câinele fără stăpân o muşcase de mână şi apoi a tras-o de haine, până când a doborât-o. Câţiva bărbaţi au încercat să alunge câinele agresiv. Atacul a avut loc chiar în centrul oraşului Târgu Jiu, lângă o şcoală.

Înainte să o atace pe femeie, acelaşi maidanez a rupt haina unui bărbat. Grav rănită, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu e primul atac al maidanezilor în oraş.

Localnicii au reclamat, de nenumărate ori, că strâzile sunt pline de câini. Iar autorităţile au motivat că nu mai au locuri libere în adăposturi şi nici bani să construiască altele. Într-un oraş cu peste 70 de mii de locuitori, o mie de patrupezi sunt liberi pe străzi.

În urmă cu un an, o fetiţă de şapte ani a fost mutilată de un maidanez. Câinele a muşcat-o de faţă, iar copila nu s-a refăcut nici acum. Are nevoie de trei operaţii estetice pentru care familia nu are bani.

Între timp, pentru că stăpânul câinelui care a atacat-o pe fetiţă nu a fost identificat, dosarul deschis de poliţie a fost clasat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Câinele care a doborît o femeie în Târgu Jiu a rupt și hainele unui bărbat