Antena Meniu Search
x

Foto Calvarul bărbatului din Botoşani, găsit după 9 zile de căutări în Germania. Ovidiu a dat 180 de euro pe un bilet spre cel mai negru coşmar, bătut şi abandonat în ţara străină

Coşmarul bărbatului din Botoşani căutat cu disperare în Germania a luat sfârşit. Înainte de Revelion, Ovidiu Daniel Pintilii, de 38 de ani, plecase din Austria spre casă, într-un microbuz, dar la un moment dat a devenit de negăsit pentru rudele îngrijorate din ţară. Cum familia nu reuşea cu niciun chip să afle veşti despre el, românii au alertat poliţia. A fost o mobilizare generală pe reţelele de socializare pentru a-l găsi pe bărbat, iar strădaniile oamenilor au fost încununate de succes: botoşăneanul a fost găsit după 9 zile de căutări, fiind recunoscut din poze. Iată prin ce a trecut bărbatul în răstimpul în care nimeni nu a ştiut de soarta sa, în Germania.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 16:24

Un român dispărut în Germania a fost găsit la mai bine de o săptămână de când familia i-a pierdut urma, în timp ce călătorea din Austria înapoi acasă. Potrivit anunţului postat de Poliţia Română, Ovidiu Daniel Pintilii, în vârstă de 38 de ani, se afla la muncă în Austria, iar pe data de 27 decembrie a plecat spre țară, într-un microbuz. În prima parte a drumului, până a ajuns în Germania, acesta a ţinut legătura cu rudele. Ciudat este că bărbatul nu ar fi trebuit să ajungă deloc în această ţară, iar ulterior a dispărut fără urmă.

Românul dat dispărut în Germania, găsit după 9 zile. Clipe de coşmar pentru bărbatul din Botoşani

"A plătit la o firmă de transport 180€ să plece din Austria la Botoșani, s-a trezit plimbat prin toată Germania de transportator și a luat atitudine cerând explicații șoferului și protestând. Drept urmare a fost agresat verbal și fizic (bătut), l-a dat jos în peco din Bad Rappenau, fără bagaje, doar cu buletinul 50€ în buzunar și telefonul descărcat, fără încărcător și nevorbitor de germană sau engleză.

Povestea e lungă… a mers pe jos zeci de km, a ajuns la Kaufland Heilbronn, și-a vândut ceasul cu 30€ ca să poată mânca, a cerut ajutor oamenilor fără nici un rezultat. Datorită vigilenței unei persoane care a văzut distribuirile voastre peste tot, Ovidiu a fost localizat azi dimineață lângă un restaurant din Neckarsulm. În loc să fie anunțată poliția am fost anunțați noi și familia, ne-am activat imediat și împreună cu Dan Motoc l-am recuperat", se arată în postarea Gabrielei Stănculescu, unul dintre administratorii grupului de Facebook Voluntari în Europa.

Potrivit, botoșăneanul.ro, bărbatul va fi găzduit de unul dintre membrii ONG-ului Asociația Romenia și urmează a fi preluat de către un cunoscut și adus acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Calvarul bărbatului din Botoşani, găsit după 9 zile de căutări în Germania. Ovidiu a dat 180 de euro pe un bilet spre cel mai negru coşmar, bătut şi abandonat în ţara străină