Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Camion scăpat de sub control pe DN 6, filmat cum spulberă o maşină pe contrasens. Accident şocant la Brădeşti, în Dolj

Doi şoferi de 38 şi 59 de ani au fost la un pas de moarte în urma unui accident produs de un autocamion, la intrare în localitatea doljeană Brădeşti. 

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 10:00

Incidentul surprins de camerele de supraveghere arată o autoutilitară ce aşteaptă să vireze la stânga într-o intersecţie. Din cauza vitezei, şoferul unui camion, în vârstă de 53 de ani, pierde controlul direcţiei şi intră pe contrasens, unde izbeşte frontal autoutilitara. 

Camion scăpat de sub control pe DN 6, la Brădeşti

La rândul ei, aceasta ricoşează într-un alt autoturism oprit în intersecţie. 

Vezi și

"În cursul zilei de 11 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în comuna Brădeşti. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu ar fi pătrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa,. A intrat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova şi un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Brădeşti. În urma evenimentului rutier, cei doi bărbaţi de 53 şi 59 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital", a transmis IPJ Dolj.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, dar rezultatele au ieşit negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Camion scăpat de sub control pe DN 6, filmat cum spulberă o maşină pe contrasens. Accident şocant la Brădeşti, în Dolj