Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Când lumea se sfârșește! Acum s-au regăsit în cer". Ionuț s-a stins la doi ani după ce soția sa, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea copil

Aveau viața perfectă sau așa au crezut până într-o zi când totul s-a năruit și s-a transformat în cioburi, lacrimi și durere. În urmă cu doi ani, în pragul Crăciunului, Cristina, o tânără mămică se stingea la doar 29 de ani, la doar câteva ore după ce aducea pe lume un băiețel. Era al doilea copil al cuplului din Corabia, județul Olt.

de Monica Palade

la 24.04.2023, 23:07

Neconsolat și extrem de îndurerat, Ionuț a mărturisit atunci pentru Observator că femeia iubită s-a stins din cauza neglijenței medicilor.

"Soția mea era însărcinată în 38 de săptămâni. La toate controalele i s-a spus că va naşte undeva la 25 decembrie. Pe data de 17 decembrie doamna doctor care i-a supravegheat naşterea a fost de gardă şi ne-a chemat pentru internare. Am ajuns la ora 9.00, i s-a făcut un control, i s-a spus că micuțul este ok și că totul este bine. I s-au dat două fiole de calciu şi ni s-a spus să venim la ora 1.00. A luat acele fiole de calciu la 10.00, iar la ora 11.00 au luat-o nişte dureri de spate. "Am vorbit cu ea la telefon, pe Facebook, pe cameră, avea perfuzii, mi-a spus că i s-a băgat calciu, că au început să o ia durerile mai tare şi, ultima dată când am vorbit cu ea, la 5.45, a mers la baie, a eliminat o baltă de sânge. Asistenta i-a spus atunci că e placentă. Nu am mai vorbit cu ea de la 5.45, iar 5.35 a născut. A născut natural".

Doar că au apărut complicațiile și în câteva ore, Cristina se topea pe picioare. Pornea pe un drum fără de întoarcere. "Mi-a recunoscut că s-a pierdut un timp până a venit de acasă doctorul. De la ora 6 jumătate când a născut, ea abia la ora 2 noaptea a fost trimisă la Craiova. A fost trimisă la Craiova deoarece nu i se mai găseau vene ca să i se bage sânge. A fost trimisă fără pungă de sânge, a făcut stop cardio-respirator în ambulanță și a ajuns la Craiova decedată. Au fost aproximativ 7 - 8 ore de chin pentru ea, trebuia să o trimită de prima dată. După operație, trebuia să stea la terapie intensivă, pentru a i se pune un ventilator, dar mi s-a spus cu toate locurile erau ocupate. Deci a stat fără ventilator, fără nimic, s-a pierdut mult timp chemând un doctor chirurg de acasă, deși exista un medic în spital", mai povestea atunci Ionuț.

O suferință care i-a măcinat sufletul

Pe acelaşi subiect

Acum, la doi ani distanță, la rândul său, Ionuț s-a stins din viață. Inima frântă deja după moartea soției a încetat să mai bată pentru el. A făcut infarct, iar acum două suflete pereche se vor regăsi în ceruri. Pe pământ, doi copii vor trebui să crească și să trăiacă fără mami și tati. Dragostea părinților lor a fost mult prea mare.

Pe 13 martie, pe pagina sa de Facebook, Ionuț posta un mesaj al autorei Ursula Yvonne Sandner. „Atunci când suferi înseamnă că este necesar să schimbi ceva la tine, la gândurile şi percepţiile tale sau la felul în care trăieşti. Suferinţa este un semnal de alarmă care te invită la conştientizare şi schimbare. Scopul firesc este eliberarea de suferinţă, nu acceptarea ei. Gândeşte-te că atunci când eşti bolnav fizic îţi doreşti să faci orice pentru a te însănătoşi. De ce procedezi altfel atunci când este vorba de suferinţă psihică? De ce continui să accepţi, să crezi că este ceva benefic în "a-ţi duce crucea" sau în a te autoabuza la nesfârşit?

În plus, atunci când trăieşti pe o frecventă negativă, când viaţa ta este presărată de durere, frică, tristeţe, depresie, furie, frustrare, nemulţumire, vei atrage şi mai multe situaţii care rezonează cu starea ta actuală. Nimeni şi nimic nu te poate salva de tine însuţi, miracolele nu se întâmplă fără ca tu să acţionezi şi nu vei primi niciun premiu sau vreo statuie pentru tot ceea ce alegi să înduri. Vrei să fii liniştit, fericit şi împăcat cu tine însuţi? Caută să te eliberezi de suferinţă - fie prin schimbarea felului în care trăieşti, fie prin modificarea gândurilor şi percepţiilor tale”.

Împreună în ceruri, pe drumul fără de întoarcere

Nu a mai apucat însă să facă schimbarea. Vestea morții lui Ionuț, militar de profesie, i-a îndurerat pe colegi și prieteni. Mesajele au împânzit rețelele de socializare. „Când lumea se sfârșește!! Nu am putut să trecem peste această tragedie...Ieri, 23 Aprilie 2023, Caporal Toncu Ionuț, încadrat la UM 01252, Caracal se va întâlni cu soția lui sus în ceruri. Soția a dat naștere la doi copii, iar la nașterea celui de-al doilea a murit. O tragedie fără cuvinte! Ionuț Toncu( Alfred) a murit ieri în urma unui infarct. Doi copii au rămas orfani de mamă și de tată....Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, camarade! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei! Lacrimi! Doar lacrimi!”

"Dumnezeu sa te odihnească în pace alaturi de iubirea vieții tale, soția ta‼️ Au rămas doi copilași de care i-ai promis Cristinei ca vei avea grijă. Acum cine mai are grijă de ei? Au rămas fără voi amândoi ???????????? Trebuia sa fii puternic pt copilașii tăi,sa nu ii lasi și fără tată ???????????? Nu imi vine sa cred prietene ????????????Ai fost un luptător,un om minunat ‼️???????? Ai iubito atât de mult pe Cristina încât dragostea voastră a ajuns sus in ceruri???????????? Sa aveți grijă de copiii voștri de acolo de sus‼️???????????????????????? Drum lin prietene ‼️???????????????????? Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească în pace"

"Cat ghinion sa aibă acești 2 copilasi ? Mama Cristina a murit la nașterea celui mic, astăzi a plecat în Cer și Ionut Alfred . Erau clienții mei de multi ani, de câteva zile el mi-a scris pentru niște haine...dar e târziu. ???? Păcat de acești copii frumoși, rămași orfani atât de mici"

"Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului,un leu care și-a protejat copiii mai mult decât pe propria viața,a plecat din ochii noștrii și a ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui! Nu te vom uita niciodata,soldatule! Acum esti înrolat in imparatia cerurilor și vei fii cu Dumnezeu alături de copiii tai,iar noi oamenii care te-am avut aproape îți vom întoarce ajutorul și dincolo de ceruri! Dumnezeu sa te ierte, uriașule!"

"Știi care este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat pe această lume? Timpul. Pentru că așa cum venim, așa și plecăm. Cu mâinile goale.Fă-ți timp pentru a respira conștient, inspirând și expirând încet.." Dumnezeu sa te odihnească în pace Ionut Alfred ????????Ti-ai găsit liniștea lângă Cristiana....de acolo de sus aveți grija de îngerașii voștri..."

"Dumnezeu sa te ierte Ionuț! Nu imi vine sa cred ???? Un om prea bun,un tată minunat ???????? Ai plecat la iubirea vieții tale acolo sus in Cer???????? dar aici jos pe pământ, copiii tai minunați, sufletele tale ,cui le-ai lăsat? Dumnezeu sa te odihnească in pace om bun‼️????????Condoleanțe și multă putere familie pentru a trece peste acest necaz !"

"Simt un gol imens în suflet.... un gol care.... ma termina pe dinăuntru ...... Cum e posibil asa ceva???? Doi copilași au rămas fără tine... doi copilași, sufletul tău..ce fac ei acum fără tine? Doar pe tine te mai aveau..au pierdut-o pe mamica lor și acum și pe tine.... Sunt atâtea întrebări fără răspuns.... ? Odihna veșnică prietenul meu iubit! Nu pot sa cred... prefer sa cred ca este un coșmar!"

"Acum 2 ani de zile.. mama acestor copii a încetat din viata, astazi si tatăl lor.. nu mi gasesc cuvintele! Te iubim atat de mult Ionut si vom fi toata viata alături de copiii tai!"

"Câteodată viața e nedreaptă, dar cine suntem noi în fața lui Dumnezeu tu nu meritai soarta asta prietenul meu drag ????Dumnezeu sa te odihnească om bun".

„El cu Cristina erau cuplul PERFECT! Clar că a iubit-o mult pentru ca îi cunoașteam pe amândoi. Păcat, mare tragedie. Încă sunt în șoc! Acum or sa fie povestiți ca o mama EROINĂ și un tată LUPTĂTOR”. “Adevar asa este uite s-au iubit mult si acum s-au regăsit în cer”. “Tu sufereai neincetat Ionut,de ce Doamne de ce atata chin si durere…Adios Ionut!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Când lumea se sfârșește! Acum s-au regăsit în cer". Ionuț s-a stins la doi ani după ce soția sa, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea copil