Antena Meniu Search
x

Video Caprele terorizează un cartier din Deva. Se urcă pe maşini și sar în curţile oamenilor: "Au mâncat via, trandafirii"

O turmă de capre a tulburat liniştea unui cartier din Deva. Oamenii se plâng că proprietarul animalelor le lasă să umble libere pe străzi, iar acestea au provocat deja numeroase pagube. Se urcă pe maşini pentru a ajunge la frunzele pomilor şi le zgârie cu copitele. Iar când le răzbeşte foamea, mai sar prin curţile vecinilor. Oamenii şi-au înălţat gardurile, însă caprele sunt sprintene şi de neoprit.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 10:16

Vezi și

Cocoţate pe maşini, cu ochii după frunzele suculente la care nu ajung altfel. Aşa s-au obişnuit oamenii din cartierul Viile Noi, din Deva, să vadă caprele unuia dintre vecini. Asta când nu se trezesc cu animalele direct în propriile curţi, invitate nepoftite la masă. 

Au zgâriat maşinile. Se urcau şi mâncau frunze de pe aici. La mine s-au urcat pe pomi şi au intrat înăuntru. Au mâncat via, trandafirii

Exasperaţi, localnicii au ajuns chiar să pună plase de protecţie anti-capre peste garduri. 

Uitaţi acolo cum au mâncat tot şi cum au intrat pe acolo. aici am pus plasă înaltă ca să nu mai intre

Acolo sus am pus plasă de metal ş au sărit peste plasă de un 1.80

Oamenii spun ca în loc să-şi vadă liniştiţi de treburile din gospodărie, trebuie să stea tot timpul cu ochii în patru: Vin aici, eu le fugăresc în jos, după aceea vecinul le fugăreşte mai departe.

Localnicii au anunţat şi poliţia, însă situaţia nu s-a schimbat

Bogdan Nițu, purtator cuvant IPJ Hunedoara: Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă pentru nesupravegherea acestor animale, iar în viitor se evaluează posibilitatea plasării unui adăpost secializat a acestor animale.

Oamenii au încercat să stea de vorbă şi cu proprietarul turmei, însă spun că n-au reuşit să-l convingă să-şi ţină caprele în frâu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Caprele terorizează un cartier din Deva. Se urcă pe maşini și sar în curţile oamenilor: "Au mâncat via, trandafirii"