Antena Meniu Search
x

Video Captură uriaşă de droguri în Maramureş. Poliţiştii au găsit în casa unui individ 2 kg de cristal, drogul de mare risc consumat în special de tineri

Importantă captură de droguri în Maramureş! Un individ a fost arestat pentru trafic de substanţe interzise. În timpul percheziţiilor, poliţiştii au găsit acasă la el două kilograme de cristal, un drog de mare risc consumat în special de elevi. Potrivit celui mai recent bilanţ, ofiţerii anidrog au confiscat anul trecut peste o tonă de substanţe interzise şi au trimis după gratii în jur de 400 de persoane. 

de Redactia Observator

la 20.01.2024, 19:35

Vezi și

"La data de 19 ianuarie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", a transmis IPJ Maramureş.

Bărbatul a deţinut şi comercializat, în perioada 2023 – ianuarie 2024, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC - cunoscut sub denumirea generică de cristal), unor consumatori din judeţul Maramureş. 

Ce au mai găsit autorităţile la percheziţii

"În urma celor 11 percheziţii domiciliare efectuate la data de  19 ianuarie 2024, au fost ridicate aproximativ 2 kilograme de cristal, mai multe cutii cu pliculeţe tip ziplock, obiecte cu urme de substanţă, telefoane mobile, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă", mai precizează IPJ Maramureş. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Captură uriaşă de droguri în Maramureş. Poliţiştii au găsit în casa unui individ 2 kg de cristal, drogul de mare risc consumat în special de tineri