Antena Meniu Search
x

Galerie foto Captură-record de ecstasy, într-o parcare privată din Argeș. Cele peste 230.000 de comprimate sunt evaluate la aproximativ 4.000.000 de euro

Captură-record de ecstasy. Drogurile au fost găsite într-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș. Doi cetățeni turci au fost reținuți. Cele peste 230.000 de comprimate sunt evaluate la aproximativ 4.000.000 de euro.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 16:33

Procurorii DIICOT au dispus, marți, reținerea a doi inculpați, cetățeni turci, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. La percheziții au fost găsite 231.997 comprimate ecstasy într-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș.

Captură de ecstasy de 4.000.000 de euro 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a doi inculpați, cetățeni turci, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„S-a reținut că, în perioada septembrie-octombrie 2023, inculpații (aflați într-o comună din județul Argeș unde locuiau fără forme legale) au depozitat și deținut în vederea vânzării, cantitatea totală de 231.997 comprimate ecstasy (MDMA, drog de mare risc). În urma percheziției efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate dintr-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș, 46 de pungi în greutate de aproximativ 2,2 kilograme fiecare, conținând în total 231.997 comprimate ecstasy”, potrivit unui comunicat de presă.

DIICOT precizează că urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog. Operațiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și al Autorității Vamale Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Captură-record de ecstasy, într-o parcare privată din Argeș. Cele peste 230.000 de comprimate sunt evaluate la aproximativ 4.000.000 de euro