Antena Meniu Search
x

Carambol cu patru maşini în fața Poliției Rutiere Vâlcea! Sunt mai mulţi răniţi, între care două persoane încarcerate. Traficul este complet blocat (VIDEO)

Trei persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident pe DN 64, în localitatea Râureni, judeţul Vâlcea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulaţia rutieră este oprită pe DN 64, în localitatea Râureni, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza producerii este nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma evenimentului au rezultat 3 persoane rănite, dintre care una încarcerată.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale victimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Carambol cu patru maşini în fața Poliției Rutiere Vâlcea! Sunt mai mulţi răniţi, între care două persoane încarcerate. Traficul este complet blocat (VIDEO)