Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu există un scenariu 5 și nici varianta carantinării Bucureștiului, informează Grupul de Comunicare Strategică

Grupul de Comunicare Strategică a emis un comunicat în care precizează că informațiile apărute în presă, potrivit cărora autoritățile ar fi luat în calcul ipoteza unui scenariu 5 și carantinarea Bucureștiului, sunt complet false.

de Redactia Observator

la 21.04.2020 , 20:41

- Profimedia
  • Ipoteza carantinării Bucureștiului nu există
  • Nu există un 'scenariu 5'

Grupul precizează că orice informații sau ipoteze care nu beneficiază de confirmări din surse oficiale pot genera atitudini și comportamente sociale nejustificate în raport cu situația în fapt.

"Având în vedere vehicularea prin intermediul unor publicații online de informații false referitoare la ipoteza unui „scenariu 5” în contextul epidemiei de COVID-19, precum și a unei presupuse măsuri de „carantinare a Bucureștiului”, facem  următoarele precizări: NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta activării unui presupus „scenariu 5”, această sintagmă este o speculație fără fundament în realitate. NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta „carantinării Bucureștiului", precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și:
Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Nu există un scenariu 5 și nici varianta carantinării Bucureștiului, informează Grupul de Comunicare Strategică